Antieke pendule klokken

Bent u op zoek naar een bijzondere antieke pendule klok? Dan bent u bij Mentink & Roest Antiquairs aan het juiste adres! Wij hebben een grote collectie antieke pendule klokken in museumkwaliteit. Wij staan voor kwaliteit en service!

Onze collectie

Door onze jarenlange ervaring in de antieke klokkenwereld beschikken wij over een groot netwerk aan musea, verzamelaars en antiek experts. Dit ziet u ook terug in onze collectie van antieke pendule klokken. Deze zeldzame klokken verkeren namelijk in perfecte staat en worden door experts onderhouden en gerepareerd.

Wij beschikken over een grote variatie aan zeldzame antieke pendule klokken uit verschillende landen en jaren. U kunt bij ons terecht voor klokken uit bijvoorbeeld: Frankrijk, Duitsland of China. Dit is afhankelijk van onze huidige collectie. De klokken dateren allemaal uit de 17e of 18e eeuw.

U kunt onze huidige collectie hier bekijken.

Antieke pendule klokken kopen

Heeft u een antieke pendule klok gezien die u mooi vindt en wilt u deze graag in het echt zien? Dat is zeker mogelijk! U kunt onze gehele collectie op afspraak komen bezichtigen op onze locatie in Ingen.